ser var jag går

Förutom att storleken blev åt helvete fel, men i alla fall inte för liten, så är jag nöjd med dessa konstskor. Motivet är från en oljemålning jag åstadkom i 14-årsåldern, och designverktyget för att göra om reproduktionen till tygskor är Keds Studio inom den vanliga användaruppladdningsfunktionen på Zazzle.

Autumn Fall kedsshoe
Autumn Fall by maritune

Photobucket

Photobucket

2 thoughts on “ser var jag går

  1. Kul, eller hur! Synd att man (även med mina stora fötter) måste bära dem med dubbla raggsockor för att de inte skall ramla av. Visste inte att det bara fanns så stora damstorlekar i skor, så jag måste ha blandat ihop nuffrorna någonstans när jag mätte och jämförde med storlekarna på sånt jag redan hade hemma. De här torde väl gå på konstkontot på något sätt – jag får spara dem tills det blir tillfälle att ha en utställning av något slag!

Comments are closed.