Testar internetanslutningen

(har en del problem sedan snart en vecka med att bredbandet inte fungerar som ett bredband längre – misstänker att tele2 tycker att jag övertrasserat månadens tilldelning på datatrafikresurskontot i halvtid, men sånt får man inte besked om så man kan ändra beteende, det bara händer)

One thought on “Testar internetanslutningen

  1. Visste inte att man kunde övertrassera bredbandstrafiken?!?
    Vi övertrasserade telefontrafiken för ett antal år sedan, Johanna ringde till kompisars mobiltelefoner för 5000 kronor en månad. Fick då ett brev från Telia att vi hade övertrasserat vårt Teliakonto. Detta föranledde mig att skaffa en samtalsspärr för mobilsamtal. Denna har jag ännu inte lyckats upphäva, trots ett flertal samtal med Telia. Det är irriterande att inte kunna ringa mobiler från hemtelefonen.
    Trumpetdebatten har jag tyvärr inte följt. Ska läsa in mig lite. Jag antar att någon fått forskningsanslag som en del andra valt att håna.
    Minns en kvinna på KTH för x antal år sedan som blev oerhört bespottad för sin forskning om badrumsstädning. Personligen tycker jag om den typen av forskning är något som gynnar hela folket. Eller halva… I min värld, dvs vårdsvängen, kan man läsa forskningsrapporter om hur kuddar ska läggas på bästa sätt. Fånigt, kan tyckas, men väl så viktigt för den som ligger på kuddarna.

Comments are closed.